Вітаємо на сторінках нашого щоденника.

Раді вітати Вас на сторінках нашого блогу.

За останній рік в нашому житті відбулося багато змін. Незмінними лишились щире захоплення традиційною вишивкою, намагання дослідити, опанувати, зберегти та передати спадок поколінь майстрів, потреба приязного дружнього спілкування в колі поціновувачів цього виду творчості.




Стається так, що захоплення переростає в дуже важливу та насичену частину нашого життя, яке, наче подарунками Долі, пов’язує нас зустрічами з неймовірними людьми, дозволяє доторкнутися до справжніх скарбів народної творчості, спонукає до вивчення та поширення технік народної вишивки, якими так багата наша спадщина.

Першопричиною створення цього блогу  було  бажання для себе занотувати враження, емоції від подій, отримані знання та набутий досвід.


В ньому будемо розміщувати статті та фотоматеріали за темою, розповідати про людей, що є справжніми майстрами своєї справи і з якими нам довелося зустрітися та спілкуватися, відомості про події. 

Тут ви знайдете практичні поради та майстер-класи з тих чи інших вишивальних технік. В цьому блозі буде лише власна інформація, без перепостів та копіювань.


Будемо раді, якщо інформація буде для когось цікавою та корисною.

З повагою,
Інна та Андрій Єрмакови.

Фото (С. Сиднев)

5 коментарів:

  1. Дуже приємно знову читати Вас. Щиро бажаю аби усі зміни були на краще. Із задоволенням чекатиму ваших дописів.

    ВідповістиВидалити
  2. Андрій, вітаю в блогосфері!
    Тут багато наших =)
    Прохання, поставте, будь ласка, на сторінку віджети типу "підписка на блог" або ""Читачі" (це в налаштуваннях). Ви нас лишаєте можливості слідкувати за вашим блогом, а дуже хочеться =)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую вам за вашу працю і ваш щоденник.

    ВідповістиВидалити